søndag 28. november 2010

Bakt potet

I går laget vi skikkelig god lørdagskos til middag/kvelds. Bakt potet med skinke, kryddersmør og diverse tilbehør. Det ble som alltid veldig godt.

Slik gjør du: 
Pakk så mange poteter du ønsker inn i aluminiumsfolie.
Legg dem på en rist i ovnen på 220 grader i 1 time og 20-40 minutter. 
Fyll med masse digg og nyt! Enklere blir det ikke.


Masse tilbehør, og mer på bordet! Det er det som er så fint med å lage dette hjemme. Man kan fylle på og fylle på så mange ganger man vil. Ost, mye kryddersmør, rødløk, picnicskinke, en stor klatt rømme og masse mais. Perfekt for Stines smak! Lurer du allerede på hva du skal spise neste helg? Lag bakt potet. Det tar lang tid, men det er absolutt verdt det. Også kan du jo putte i akkurat hva du vil, og droppe alt du ikke vil. Hva med litt sprøstekt bacon i? Det er godt det :) Deilig og varm mat i denne vinterkulda, selv om jeg personlig egentlig synes dette er en typisk sommer-rett. Hva synes du?

I kveld blir det panert laks med fancy poteter, og også i dag; kryddersmør. Oppskrift kommer senere :)

Ha en fortsatt strålende søndag, Stine

1 kommentar:

  1. jeg sier bare NAM!! :D
    og ja, litt sånn etter fylla på sommern rett :P

    men sier ikke nei takk på vintern heller :) hehe

    SvarSlett

Det er bare koselig om du legger igjen en kommentar, da blir jeg glad! :)